Ordet er af fransk oprindelse og betyder klarsyn. Dette er evnen til at kunne sanse ud over de almindelige syv sanser. Det er evnen til at se, høre, føle og fornemme hvilke budskaber, der er fra den åndelige verden (Skytsånder og evt. afdøde personer).

Der er meget forskel på, hvordan clairvoyante arbejder. Nogle clairvoyante får besked via følesansen, ( de føler og fornemmer), andre via høresansen og igen andre via synssansen. Så er der nogle, der besidder evnen til de to og de færreste til alle tre sanser.

 

Hvad kan Clairvoyance bruges til?

Clairvoyant/ klarsyn rådgivning kan bruges som et værktøj til at træffe de rigtige beslutninger omkring forskellige livstemaer, som privatperson, som arbejdsgiver, som ansat eller som selvstændig. Står man i situationer, hvor det er svært at overskue sin tilværelse på et eller flere områder, kan clairvoyant rådgivning være en helt fantastisk hjælp til selvhjælp.

Har man tvivl omkring andre personers oprigtighed, kan et foto af vedkommende som regel fortælle mange ting. Af respekt for det menneske, som ikke selv har valgt en session her, vil der kun blive oplyst, hvad der er relevant mellem klienten og personen på fotoet.