Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klarsynsaften Med Et Twist i Randers

21. marts 2019 @ 19:15 - 21:45

255DDK

Klarsynsaften med et twistTorsdag 21. marts 2019
De to clairvoyante medier Sebbastian Lorantius og Jeanie Marie Solberg inviterer til en klarsynsaften – med et twist.

Klarsynsaften med et Twist! er titlen på en særlig aften i selskab med to erfarne medier. Lorantius Life Spiritualist præsenterer en aften med de clairvoyante medier Jeanie Marie Solberg & Sebbastian Lorantius, der tager kontakt til den åndelige verden foran publikum.

Sebbastian Lorantius er et af landets yngste, praktiserende medier og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private seancer, messer, klarsynsaftener, workshops og tv-programmerne ‘De Dødes Nat’, ‘Fornemmelse for Mord’ og ‘Nærkontakt’.

Jeanie Marie Solberg har arbejdet med healing, clairvoyance og afdøde kontakt m.m i 21 år. Hun afholder workshops og foredrag samt Platformsdemonstration med afdøde-kontakt eller clairvoyante beskeder udover hendes arbejde med klienter.

Henover 2,5 time vil de to medier give clairvoyante budskaber og skabe afdøde-kontakt, hvor måske netop dine afdøde vil komme igennem og give en besked til dig. Efterfølgende kan du tale med de to medier, samt købe og få signeret Sebbastians bog.

Udover at du kan opleve de to forskellige medier, vil du denne aften få mulighed for at overvære et twist af trancedemonstration samt stille spørgsmål om “alt imellem himmel og jord”. Skøn dyb spirituel healing leveret til publikum af mediernes åndelige guider.

Tidligere publikum har udtalt:
“Virkelig rørende”, “Opløftende og kærlig”, “Fik besøg af min mormor under healingen”, “Der blev arbejdet på fysiske problemer”, “En eksplosion af stærkt hvidt lys og farver”, “Glæd jer til en spændende og indholdsrig aften”.

Detaljer

Dato:
21. marts 2019
Tidspunkt:
19:15 - 21:45
Pris:
255DDK
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://vaerket.dk/arrangementer/klarsynsaften-med-et-twist/?fbclid=IwAR0Bqr14xmlhIhLgghfVizZOQs2S5vgyQ5MJN6-zZI2XdrToWtSG-ZzIx4A

Arrangører

Jeanie-Marie
Sebbastian Lorantius

Sted

Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
Randers, Jylland 8900 Danmark
+ Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.