Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Spirituel Tema-aften i Åndernes Verden : Trance & Overskygning

juni 17 @ 19:00 - 21:30

200DKK

Spirituel Tema-aften i åndernes verden er en klarsynsaften i ny form.

Denne aften sættes der fokus på hvad trance og overskygning er. Der vil blive talt om hvordan de åndelige guider og afdøde kan komme igennem på forskellige måder og hvordan intensiteten af kontakten kan kan blive påvirket af en tranceenergi.

Vores ønske og formål med disse aftener er at skabe rum for mere nærvær, forståelse og samhørighed mellem disse to verdener, den menneskelige og den åndelige verden.

I England afholdes der Divine Service i Spiritist Kirkerne, frit oversat til dansk, spirituel prædiken/gudstjeneste. Dette foregår i en følelse af samhørighed, fællesskab og med meget stor respekt for den åndelige verden, hvor formålet er at skabe forståelse for, at der er et liv efter døden.

Vi ønsker at bringe noget af den kærlige ånd ind i vores aftener ved at starte aftenen med et stykke musik, en kort åbningsbøn og herefter vil vi tale om aftens emne (vil altid indgå i overskriften) med evt. demonstration af det pågældende emne, om muligt.

Derefter leveres budskaber fra de kære afdøde samt clairvoyante budskaber til enkelte blandt publikum, hvorefter aftenen sluttes af med dyb spirituel fælleshealing til alle, efterfulgt af lukkebøn.

Som gæst til en spirituel aften har du som minimum en nysgerrighed for den åndelige verden og kan møde op med rummelighed og åbenhed, som kan bidrag til at kunne skabe en harmonisk atmosfære. Dernæst er det vigtigt at du befinder dig godt i en højtidelig atmosfære, som denne aften vil byde på, dog på en letfordøjelig måde, så alle kan kan være med.

Det er vigtigt at nævne, denne aften er til for at få indsigt og ny læring og viden, og derfor ikke en klarsynsaften i den forstand, at du kan forvente budskaber. Hvis du får et personligt budskab, er dette blot en ekstra “gode” ved deltagelsen.

Denne aften bliver afholdt af de to clairvoyante medier, Jeanie Marie Solberg & Sebbastian Lorantius, som har henholdsvis over 22 og 10 års erfaring som kanaler for den åndelige verden.

Arrangører

Jeanie-Marie
Sebbastian Lorantius

Sted

Teaterbygningen
Bag haverne 1
Køge, Sjælland 4600 Denmark
+ Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.