Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trance Demonstration Sjælsgården

19. december 2018 @ 19:00 - 21:00

200,00ddk

Denne aften er for dig der interesserer dig for Trance eller blot er nysgerrig. Eneste krav er åbenhed

Begrænset antal pladser. Skriftlig tilmelding på mobil 20767636 / reiki.jeanie@gmail.com
Tilmelding er bindende og pengene refunderers derfor ikke.

Pris : 200 kr inkl kaffe og The

Aften vil byde på demonstration af Trance Tale og Trance Healing som afslutning på aften.

Jeg har arbejdet med Trance i 2,5 år , Trance Sittings ( Tale – spirituel clairvoyance og esoterisk viden ) og Trance Healing ( dyb forløsende Spirituel healing )
Jeg har primært to guider jeg arbejder sammen med via talen og ved healing er begge guider tilstede i samarbejde med klienten eller publikums guider og afdøde.

Sir Henry er en ældre engelsk herre fra 1800 tallet. Da han levede var han juraprofessor og mentor for udvalgte studerende. Han er varm , kærlig , mild, tålmodig , humoristisk, empatisk, esoterisk og er min spirituelle Mentor. Han er høj og slank med hvidt let bølgende hår med høj pande, buskede bakkenbarter, spids beslutsom hage og milde grå øjne.

Alex er ligeledes fra 1800 tallet. Døde i 1905 og af dansk afstamning. Han er utrolig humoristisk ( synes han selv 😁 ) og er meget ligefrem og direkte. Han ligner en god blanding af Victor Borge og Otto Leisner. Ved healing af klienter ynder han at give folk navnet på en sang som han opfordre at de lytter til som en del af healingen.

Trance er altid et eksperiment uanset hvem der arbejder med det og kan være påvirkelig af folks åbenhed og intentioner. Ligeledes kan der fra gang til gang være forskel på hvor dyb trancen er.

Under trance talen vil der blive talt om spirituelle emner og mulighed for at stille spørgsmål af generel karakter omkring den åndelige verden og spirituel udvikling. Svarene er ikke en endegyldig sandhed men svar ud fra guidernes erfaringer og overbevisninger .
Varighed ca 60-75 min.

Trance Healing er en dyb Spirituel healing der af publikum/ deltagerne kan opleves som forløsende, opløftende, gensyn med afdøde, eksplosion af farver, fysisk / psykisk healende og indre åndelige visioner / oplevelser. Det kan forekomme at enkelte personer ikke mærker eller oplever det store. Det er der også en mening med og det kan ofte handle om kontrol og angst for at give slip.

Varighed ca. 20 min

Der vil være en kort pause på ca 15 min.

Detaljer

Dato:
19. december 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
200,00ddk
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Jeanie-Marie
Telefon:
20767636
E-mail:
Reiki.jeanie@gmail.com
Hjemmeside:
Jeanie-Marie.dk

Sted

Sjælsgården
Glimvej 7
Roskilde, Sjælland 4000 Danmark
+ Google Maps